من دیروز 20500 گرفتم کیفیتش خیلی خوبه ولی چشم اذیت میشه چون بزرگ هست و کلا 10 سال بود با 17 کار میکردم شاید عادت ندارم ولی کیفیت بالایی داره
قیمتش هم 195.000 تومن هست
کارت گرافیک شما هر رزولوشنی رو میکشه
کارت گرافیک من 8400GS هست
من دیروز 20500 گرفتم کیفیتش خیلی خوبه ولی چشم اذیت میشه چون بزرگ هست و کلا 10 سال بود با 17 کار میکردم شاید عادت ندارم ولی کیفیت بالایی داره
قیمتش هم 195.000 تومن هست
کارت گرافیک شما هر رزولوشنی رو میکشه
کارت گرافیک من 8400GS هست
محتسب، مستی به ره دید و گریبانش گرفت
مست گفت ای دوست، این پیراهن است، افسار نیست.... دانلود از گروه همای و مستان
ripek (14-01-10)
|
|
اوه اوه پس خدا رحم کنه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soroush_es برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از سال 80 ، 81 این مانیتور رو دارم :
LG T710 BH
راستی اگه بخوام مال خودمو بفروشم چقدر میخرن ؟
گارانتیش هم پوسیده !
دارم راه میوفتم !
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط O R A C L E برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدخیلی که بخرن 40 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (03-12-09), O R A C L E (03-12-09)
با تشکر از شما .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دارم راه میوفتم !
کاربر شهرسختافزار
اول یه کم ادم عادت نداره اذیت میکنه،ولی بعدش میفهمی چه خوبی هایی داره،اصلا حاظر نمیشی پای مانیتور قبلیت بشینیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soroush_es برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
soroush_es (04-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks